Scherp geprijsd

Grote voorraden

Verzending & retour

Retourkosten

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Wij bieden u de service om binnen 14 dagen na levering het artikel te retourneren. Indien uw retourzending voldoet aan onderstaande voorwaarden, kunt u vervolgens het geld terugkrijgen.

Wanneer u uw bestelling ontvangt is het belangrijk dat u de bestelling controleert op beschadigingen en de compleetheid. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, meld dit dan binnen 48 uur via ons contactformulier. Uw klacht wordt altijd binnen 5 werkdagen in behandeling genomen.

Retourvoorwaarden

Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • Binnen 14 dagen na levering;
  • Als het compleet en onbeschadigd is;
  • Als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • In de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden. Eventuele verzendkosten zijn voor uw eigen rekening en worden niet aan u geretourneerd. Zodra wij uw bestelling in goede staat hebben ontvangen, zullen we uw betaling terugstorten. De termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.

Bestelling annuleren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit binnen 48 uur aan ons telefonisch of buiten kantoortijden per email door te geven onder vermelding van uw ordernummer. Hoe eerder wij namelijk uw annulering ontvangen, des te eerder wij de verwerking kunnen stopzetten. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd. Hier zullen dan ook kosten voor in rekening worden gebracht, te weten 15% van de bestelling.

Geretourneerd

Zodra wij uw bestelling in goede staat hebben ontvangen, zullen we uw betaling terugstorten. De termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.

Bestelling geannuleerd door ons

In sommige gevallen komt het voor dat wij genoodzaakt zijn uw bestelling of deel hiervan te annuleren. Dit kan om de volgende redenen gebeuren:

  • Het artikel is niet leverbaar;
  • De adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect

Als een bestelling is geannuleerd, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen of u ontvangt het betaalde bedrag terug.

Afhandeling

Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending. De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres

Gert Willigenburg – Wonen & Lifestyle B.V.
Handelsweg 30
3881 LS Putten

Inhoudsopgave

BOVEN
Winkelmand 0

Dinsdag t/m Zaterdag

LOODS

LEEGVERKOOP

Industrieweg 1, Putten
10:30 - 16:30