Scherp geprijsd

Grote voorraden

Hunter Patch Zitzak

vanaf 189,00

Beschrijving

De Hunter Patch is een zitzak waar jij lekker in kunt loungen, De zitzak is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en maar liefst 200+ stoffen! Kies uit de Elite collectie, Mix & Match collectie, Trend collectie, Nature collectie of leder. De Hunter Patch biedt een heerlijk comfort, de poef past zich aan naar jouw lichaam, wat zorgt voor een ontspannen gevoel.

De zitzakken zijn geschikt voor ieder interieur, je kunt deze namelijk helemaal naar jouw wens personaliseren. Zo heb je keuze uit 3 verschillende formaten en maar liefst 200+ stoffen of een trendy printje? De keuze is aan jou! Houd je van rust en eenheid in je interieur? Dan kun je er voor kiezen om de zitzak te laten stofferen in dezelfde stof als je nieuwe bank en eetkamerstoelen, afhankelijk van de stofkeuze die gemaakt wordt met bestellen kan er een kleine meerprijs aan zitten. Kom naar onze showroom en stel jij de zitzak helemaal naar jouw wensen samen.

Gert Willigenburg Wonen & Lifestyle is een premium store van UrbanSofa en ontdek hoe de meubelen jouw woning kan transformeren. Breng stijl, karakter en een persoonlijk verhaal in je huis met de Meubelen van UrbanSofa.

Leverbaar in de volgende maten
60×90 cm  Vanaf €189,-
80×80 cm  Vanaf €199,-
100×70 cm Vanaf €209,-

Kies voor meubelwinkel Gert Willigenburg Wonen & Lifestyle wij zijn een premium store van UrbanSofa en ontdek hoe de meubelen jouw woning kan transformeren. Breng stijl, karakter en een persoonlijk verhaal in je huis met de Meubelen van UrbanSofa.

All in House Just enjoy 5 jaar service.

Geadviseerd onderhoudsmiddel is All-in house Just enjoy 5 jaar service voor u zitmeubelen. Waarom All in House kopen bij de aanschaf van uw nieuwe zitmeubel? Heel eenvoudig daarmee krijgt u gegarandeerd jarenlang de beste aanvullende service op gebruiksproblemen èn de beste bescherming tegen vlekken! en dit bij Gert Willigenburg Wonen & Lifstyle

Specificaties

Merk

Advies nodig of vragen? We helpen je graag!

Bel ons

Spreek een medewerker

WhatsApp

Snel antwoord op je vraag

Email

Stuur ons een bericht

Showroom

Kom langs in de winkel

BOVEN
Winkelmand 0

Donderdag t/m Zaterdag

LOODS

LEEGVERKOOP

Industrieweg 1, Putten
10:30 - 16:30

Wellicht ook interessant...

Verder winkelen View Cart Checkout