PostNL vanaf €50 gratis verzonden

Interieurstyling

Laat u in onze showroom inspireren met behulp van een interieur stylist. Samen met u werken we naar de ideale inrichting van uw huis. Wilt u uw woonkamer inrichting zodat u elke keer een heerlijk gevoel krijgt wanneer u binnen komt lopen? Met de juiste combinatie van zitmeubels, kleden en kasten komt u al een heel eind. Wij helpen u graag in onze showroom!

U kunt contact zoeken met ons, maar mag natuurlijk ook langs komen!

Gert Willigenburg Nijkerk
Gezellenstraat 2a
3861 RD Nijkerk

E: [email protected]
T: 033 – 74 10 220

Kosten interieuradvies

Een woonadvies kost €85,- en vindt plaats bij u thuis. Zo kunnen stylisten een betere beeld krijgen, opmeten en opmaat advies geven. En het mooie is, bij een aankoop vanaf 850,- krijgt u de kosten van het interieuradvies terug!

Wilt u informeren naar de mogelijkheden?

Persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk advies op maat vinden wij vanzelfsprekend. Ons team van gepassioneerde interieuradviseurs helpt u graag met de indeling, meubelkeuze, inrichting, styling en verlichting van uw interieur én met die mooie kleur!

Welke woonstijl heb ik? Past een hoekbank in mijn woonkamer? Wat zijn mooie kleur- en materiaalcombinaties? Hoe creëer ik meer sfeer in mijn woning? Soms komt u er zelf niet (meer) uit. Persoonlijk advies op maat vinden wij vanzelfsprekend. Ons team van gepassioneerde interieuradviseurs helpt u graag met de indeling, meubelkeuze, inrichting, styling en verlichting van uw interieur én met die mooie kleur op de wand!

Van de aanschaf van een nieuw meubel tot een compleet nieuwe inrichting: in een persoonlijk advies bespreken we al uw woonwensen, krijgt u deskundig advies en vertalen we deze naar een persoonlijk interieurplan waarmee u gericht aan de slag kunt!

Hoe ziet ons persoonlijke interieuradvies er uit?

Het woonadvies vindt bij u thuis plaats.

Stap 1. Woonwensen in kaart brengen
Uw persoonlijke interieuradviseur komt bij u langs.

Stap 2. Persoonlijk advies
Aan de hand van uw wensen, plattegrond en foto’s maakt de interieuradviseur een advies op maat. Van de aanschaf van een nieuw meubel tot een compleet nieuwe inrichting inclusief indeling, styling en verlichting.

Stap 3. Van advies naar nieuwe meubels
Onze adviseur meet bij u thuis alle maten op. In elke woonstijl en voor ieder budget. Zo komt uw persoonlijke interieurplan tot leven!

ACCOUNT
Verlanglijst
Inloggen
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

BOVEN

Winkelmand 0

LOODS

LEEGVERKOOP

Elke vrijdag & Zaterdag

Industrieweg 1, Putten